Hirdetés

Devil May Cry 5 - zúzós trailerrel hangolódunk az akcióra

|

A jeleneteket Hyde zenéje teszi még élvezetesebbé.

Hirdetés

A Capcom publikálta a néhány héten belül megjelenő Devil May Cry 5 legújabb kedvcsinálóját, ami egyben Hyde egyik legújabb dalának rövid videoklipje is.

Hirdetés

Hideto Takarai, vagy művésznevén Hyde a japán kiadóval együttműködve mutatta be a Mad Qualia című dalt, amelyet nagyszerűen összehangoltak a Devil May Cry akciójeleneteivel. Elég hangulatos, ahogy a játék főszereplői pörgős rockzenére harcolnak a különböző szörnyekkel, de erről győződjetek meg ti is az alábbi videót megnézve.

A Devil May Cry 5 március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Nektek hogy tetszett a trailer, meghozta a kedvetek a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)