Hirdetés

Devil May Cry 5 - nem lesz túl hosszú, de nem is lesz túl rövid

|

Az akciójátékok sosem voltak végtelenül hosszúságú mókák, így a maga szerény játékidejével is a súlyosabb címek közé tartozik majd a DMC5.

Hirdetés

Hideaki Itsuno, a Devil May Cry 5 rendezője szerint ők nagyjából 15 órára saccolják az átlagos játékidőt. Ha ez tényleg megfelel a valóságnak, akkor ez azt jelenti, hogy hosszabb lesz, mint a legtöbb akciójáték a maguk 8-12 órás menetidejével.

Hirdetés

Egyébként a fenti 15 órás becslés valószínűleg a fősztorira vonatkozik. A mellékes tartalmak felderítésével, az achievement vadászattal és egyéb apróságokkal jócskán ki lehet majd tolni a menetidőt, ahogy az a többi DmC-ben is volt. A széria rajongói elégetettek lesznek majd.

A Devil May Cry 5 megjelenése 2019. március 8-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A nagy nap előtt még egy demót is fogunk kapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)