Hirdetés

Devil May Cry 5 - valódi pénzért is lehet fejlődni

|

A Capcom játékában lesz mikrotranzakció, és nem csak ruhákra költhetünk.

Hirdetés

Azon kívül, hogy morálisan megkérdőjelezhető, az egyjátékos játékokban - a multisokkal szemben - kevésbé problémás, ha pénzért gyorsabban lehet fejlődni. A DLC-ket azért még mindig könnyebb elfogadni.

Hirdetés

A Tokyo Game Show-n kipróbálható buildben megjelent az a rendszer, ami a Devil May Cry 4 Special Editionben is látható volt: vörös gömböket lehet vásárolni, melyek meggyorsítják a fejlődést. A GameSpotnak Hideaki Itsuno rendező elmondta, szerettek volna lehetőséget adni a gyorsabb fejlődésre azoknak, akik időt akarnak spórolni és hamar megkaparintani mindent. 

Elég valószínű, hogy egy kooperatív többjátékos mód is lesz, de arról egyelőre semmi hivatalosat nem tudni, és azt is nehezen tehetik tönkre a mikrotranzakciós lehetőségek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)