Hirdetés

Devil May Cry 5 - részletek a sztoriról és Nero szerepéről

|

Egy új interjúból megtudhattunk pár dolgot az ötödik rész főszereplőiről. Mint kiderült, Danténak nem csak a kora miatt lesz szakálla.

Hirdetés

A Dangeki Online készített egy interjút a Devil May Cry 5 rendezőjével, Hideaki Istunóval, és a producereivel, Matt Walkerrel és Michiteru Okabéval. A beszélgetésből kiderült pár apró részlet, aminek a DmC rajongók örülni fognak.

Hirdetés

A Devil May Cry 5 fejlesztését még a 2014-es Devil May Cry 4 SE előtt elkezdték, így már 4 éve készül a játék. A kezdetektől fogva meg akarták tartani a jól megszokott küldetés-struktúrát, így néhány apróbb változástól eltekintve a rajongóknak ismerős lesz a játék menete.

A sztori leginkább Nerora fog koncentrálni. Megtudhatjuk, hogy mi történt az életében mióta összefutott Dantéval, aki szintén benne lesz a játékban. A DmC poszterfiúja egyébként jó okkal kapott szakállat, és ennek az oknak nincs köze az öregedéséhez. A játékból ez is kiderül majd, ahogy az is, hogy ki a harmadik szereplő, aki fegyverek nélkül szerepel a dobozképen. Ennek is oka van, de a fejlesztők azt sem akarták elárulni.

Itsuno elmondta, hogy a célja kifejezetten egy érzelmesebb DmC sztori összerakása volt, és figyelmeztetett minket, hogy sírás lesz a vége. Alig várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)