Hirdetés

Devil May Cry 5 - elég ügyes vagy a titkos befejezéshez?

|

A tapasztalt Devil May Cry veteránok hamarabb is befejezhetik a játékot.

Hirdetés

Remek rajtot produkált a Capcom legendás sorozatának új része, amiben a már jól ismert szereplőkhöz új arcok is csatlakoztak, hogy elpáholjanak jó néhány démont. Azonban úgy is végezhetünk a játékkal, ha csak egyetlen bosst verünk péppé.

Hirdetés

Ahogy sok más játék korábban, úgy a Devil May Cry 5 is kapott egy titkos befejezést. Van ugyanis a játékban egy elég csúf, Urizen névre hallgató szörnyeteg, akivel többször is összeakasztjuk majd a bajszunkat. Először a prológusban futunk össze vele, és Nerót irányítva kell harcolnunk, de mivel ez még a kaland eleje, így a legtöbb játékos még nem igazán bír el a démonnal.

Viszont ha rendkívül ügyes démonvadászok vagyunk, és valahogy mégis sikerülne legyőznünk Urizent, akkor feloldhatjuk a játék titkos befejezését. Persze egyszerűbb, ha akkor térünk vissza ehhez a részhez, ha már egyszer befejeztük a játékot, és eléggé felerősödött már a karakterünk. A harc után kapunk némi szöveget, miszerint a nagy gonosz meg lett semmisítve, visszatért a béke a világba, és egy új legenda született, aztán már pörög is a stáblista. Egyébként érdemes lehet megcsinálni ezt az egészet, mert egy achievement is jár a teljesítéséért.

Az alábbi videóban meg is nézhetitek mindezt.

Ti végeztetek már a Devil May Cry 5-tel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)