Hirdetés

Devil May Cry 5 - hangulatos, de spoileres az új trailer

|

Az eddigi legpörgősebb előzetest kaptuk meg a Devil May Cry 5-höz.

Hirdetés

Nemrég már hangolódhattunk a Devil May Cry 5 közelgő megjelenésére egy zúzós trailerrel, amelyet a Hyde zenéje tett még élvezetesebbé, most pedig egy újabb videó garantálja, hogy ne feledkezzünk meg a Capcom ígéretes játékáról. 

Hirdetés

Egy héttel a premier előtt a vállalat elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa az új Devil May Cry legutolsó trailerét, amelyben számos új jelenet helyet kapott, köztük sok sztorira fókuszáló pillanat is Dantét, Nérót és V-t a középpontba helyezve. Ha nem szeretnétek semmilyen izgalmas apróságot előre lelőni magatoknak, akkor várjatok a megjelenésig, viszont ha türelmetlenek vagytok és inkább figyelmen kívül hagyjátok a Capcom figyelmeztetését, akkor könyököljetek rá a lejátszás gombra a 4K-s élményhez:

A Devil May Cry 5 március 8-án érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)