Hirdetés

Devil May Cry 5 - több új videó érkezett, egy bossharcot is megnézhetünk

|

A PAX West 2018 során elég sok újdonságot mutatott meg a Capcom a rajongóknak.

Hirdetés

A tervek szerint jövőre jelenik meg a Devil May Cry sorozat legújabb darabja, amelyben Dante és Nero is visszatér. A fejlesztők most megmutattak néhány apróságot, ráadásul egy izgalmas összecsapásba is belenézhetünk.

Hirdetés

Kiderült, hogy a Devil May Cry 5-ben lesz fotó mód, illetve egy galéria is, ahol mindenféle érdekességet megnézhetünk majd. Ez utóbbit egyébként meg is nézhetitek az alábbi videóban.

Egy másik videóban néhány művészi rajz dobogtatja meg szívünket a Nero által használt Devil Breakerekről, illetve akció közben is láthatjuk ezeket a menő fegyvereket.

És ha mindez nem lett volna elég, azt is megleshetjük, milyen lesz az, amikor egy hatalmas boss ellen kell majd harcolnunk.

A sok mozgóképes anyag mellé néhány művészi rajzot is kaptunk a játék egyik új, Nico nevű karakteréről. Emellett pedig a szereplő mozgásáért felelős színésznőt is megnézhetjük. Minden egy galériában alább szemlélhető:

A Devil May Cry 5 2019. március 8-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)