Hirdetés

Devil May Cry 5 - stílusunkhoz igazodik majd a harc közbeni zene

|

Minél ügyesebben daraboljuk az életünkre törő rondaságokat, annál ütősebb muzsikákat hallgathatunk majd.

Hirdetés

Érkezik a legendás Devil May Cry széria következő darabja, amiben számos jól ismert arc visszatér, és a rajongók valószínűleg ismét pörgős nótákra apríthatják majd az ellenfeleket. Ráadásul harc közben még változni is fog a háttérben szóló zene.

Hirdetés

A Devil May Cry 5 egyik producere, Michi Okabe a Famitsunak mesélt ezt-azt a készülő alkotásról, és kitért egy elég érdekes részletre is. A fejlesztő szerint ugyanis harc közben előfordul majd, hogy megváltozik a játék zenéje, így például egy magasabb szintű stílus elérése után már a kórus is becsatlakozik.

Ezeket a harc közbeni rangokat valószínűleg nem kell bemutatni a rajongóknak, hiszen már több korábbi részben is szerepeltek, de most még inkább érezni fogjuk játék közben azt, ha stílusosan végzünk ellenségeinkkel.

Nektek hogy tetszik eddig a Devil May Cry 5?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)