Hirdetés

Devil May Cry HD Collection - új traileren a felújított csomag

|

A Capcom kiadott egy új előzetest Dante egybecsomagolt trilógiájához. A rövid kis videó a sorozat legjobb részére koncentrál, vagyis az akcióra.

Hirdetés

Néhány hét múlva érkezik a Devil May Cry trilógiájának felújított verziója PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Egyszer már kaptunk egy hasonló csomagot, de ebben a kiadásban minden rész 1080p-s felbontás és 60fps mellett lesz élvezhető.

Hirdetés

Aki szerette a klasszikus DMC részeket, és újra elővenné kedvenceit, annak bizony tuti vétel lesz a HD Collection. Maga a játékmenet és a sztori nem változott semmit, és a látvány javításon is csak a magasabb felbontás látszik, így azért senki se egy remaster kiadásra számítson. Mindez persze pont tökéletes ahhoz, hogy felpattanjunk a nosztalgiavonatra márciusban.

A Devil May Cry HD Collection megjelenése 2018. március 13-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)