Hirdetés

Switchre megy az első Devil May Cry

|

A bejelentés több kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt.

Hirdetés

A Devil May Cry 5 Twitter oldala tette közzé a hírt, miszerint a Nintendo platformja a közeljövőben megkapja a széria nyitódarabját. És nagyjából ennyi volt az, amit megtudtunk.

Hirdetés

Arról, hogy mikor, mennyiért, semmi infót nem kaptunk, de még csak azt sem tisztázta a Capcom, hogy a DMC HD Collection verziót kapjuk-e meg vagy az eredetit. Akárhogy is, azért ez a bejelentés önmagában is jó hír, tekintve, hogy a sorozat eddig teljesen elkerülte a Nintendo platformjait.

A Super Smash Bros. Ultimate játékosainak egyből felcsillant a szeme. Sokan szeretnék látni Dantét a játék DLC karakterei között, de a sorozat feje, Hideaki Itsuno korábban azt nyilatkozta, hogy ehhez először egy teljes értékű DMC játékot kellene egy Nintendo platformra vinni. Ez most meg fog valósulni, így adja magát a kérdés: jön Dante a Smash Bros.-ba? Hely még lenne a démonvadásznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)