Hirdetés

Devil May Cry V - ígéretes infók szivárogtak ki

|

Akár már jövőre visszatérhet a Devil May Cry sorozat, ráadásul ha igaz, amit egy fórumozó állít, a Capcom nem a rebootot fogja folytatni.

Hirdetés

Önmagában nem volt rossz játék a DmC - Devil May Cry, csak nem a legendás sorozat hátán kellett volna megpróbálnia felmászni. Talán senki nem sértődik meg, ha a Capcom meg nem történtnek tekinti az újraindítást, és visszatér Dante klasszikus ábrázolásához.

Hirdetés

A ResetErán (ami ugye az új NeoGAF) jelent meg egy egész hosszú poszt, melyben egy Son of Sparda nevű posztoló érdekes részleteket árul el a sorozat következő részéről. Nyilván kezeljétek fenntartásokkal, mint mindig, de nem mond hihetetlen dolgokat.

Először is: az új DMC a Devil May Cry V lesz, melynek sztorija közvetlenül a negyedik rész után kezdődik. Több mint egy játszható karakterrel találkozhatunk, a főszereplő ismét Dante lesz, hozzá talán Nero fog csatlakozni. Szó esik egy harmadik, egyelőre nem ismert figuráról is, aki nem Vergil. Visszatér továbbá Trish, a főellenség pedig a sötétség hercege lesz, akárkit is takarjon az elnevezés.

A bejelentés kapcsán az volt a terv, hogy a decemberi PlayStation Experience-en ejtik meg, de jelen állás szerint inkább várnak a 2018-as E3-ig. A Capcom valamilyen formában együttműködik a Sonyval, így várható, hogy exkluzív tartalmak lesznek, még ha a játék maga a PS4-en kívül más platformokra jön is. A megjelenésre leghamarabb jövő novemberben kerülhet sor, de április és 2019 márciusa között bármikor jöhet. Legalább két éve dolgoznak rajta, az a csapat fejleszti, amely a korábbi részeken és a Dragon's Dogmán is dolgozott. Dante szerepében újra Rueben Langdon, Neróként Johnny Young Bosch, Vergilként Dan Southworth alakít. 

Technikai részről annyit tudni, hogy konzolon a 60 fps-t célozzák meg. A pályák nyitottabbak lesznek, de nem egy nyílt világot kapunk. Eltűnik a staminamérő, nem alkalmaznak QTE-ket sem, átdolgozzák a vetődést, dinamikusabb lesz a kamera, látványosak a harcok, összetettek a bossfightok. Interakcióba léphetünk a környezettel is.

Ha még többet akartok tudni, kattintsatok a fenti linkre. Várjuk a Capcom megerősítését, ami valószínűleg nem jön majd egyhamar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)