Hirdetés

Devil May Cry 4: Special Edition launch trailer - ríkasd meg az ördögöt

|

Már megismertük a Devil May Cry 4: Special Edition összes játszható karakterét és a felújított kiadás részleteit is, így nincs más hátra, mint a megjelenés.

Hirdetés

Egyesével már a Devil May Cry 4: Special Edition összes játszható harcosa bemutatkozott és még közösen is láthattuk őket mozgás közben a legutóbbi, hat perces gameplay videóban, amit most a felújított kiadás utolsó trailere követ. 

Az áprilisi DmC: Devil May Cry Definitive Edition után a Capcom az előző epizódot, a már hét éves Devil May Cry 4-et is kipofozta egy Special Edition formájában, mely részletesebb textúrákkal, finomított harcrendszerrel, 1080p-s felbontással és 60 fps-sel játszható, ráadásul Trish és Lady mellett akár Vergillel is nyomhatjuk benne. Ezenfelül kapunk néhány új kosztümöt, a magas oktánszámú Turbo Mode-ot és egy The Dark Knight névre keresztelt játékmódot is, ahol a kampány szörnyeinél jóval erősebb ellenfelekkel kell szembenéznünk, akik egyre sűrűsödő hullámokban érkeznek. 

A Devil May Cry 4: Special Edition megjelent PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, alant pedig az első pontszámokat láthatjátok: 

Destructoid - 9.5
The Jimquisition - 8
Hardcore Gamer - 4/5
GamesRadar+ - 3/5
GameSpot - 6
Gaming Age - A

Ti beszerzitek a HD kiadást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)