Hirdetés

Devil's Hunt bejelentés - pokoli akció-TPS készül

|

Az 1C Company új játéka olyan, mintha a Prototype lenne a pokolban.

Hirdetés

Egy új varsói stúdió, a Layopi Games és az 1C Company közös játékában a démonok és az angyalok háborújába csöppenünk bele, amely a csapatot alapító író, Paweł Leśniak első regényén, a Równowagán (Equilibrium) alapul. 

Hirdetés

Mi irányítjuk a Devil's Hunt főszereplőjét, Desmondot, aki démoni erővel rendelkezik és képes eldönteni a világ sorsát azzal, hogy az egyik vagy a másik oldalhoz csatlakozik. Az ígéretek szerint komoly sztoriszálat kapunk, amely során a pokol, a modern Egyesült Államok és egy ősi város között utazgathatunk. Desmondnak egy rakás természetfeletti és emberi képessége lesz, amiket egy robusztus skill- és kombórendszerben kamatoztathatunk majd. Ráadásul a skillpontokat bármikor újraoszthatjuk, így alakítva a játékstílusunkat. Itt az első kedvcsináló: 

A Devil's Hunt valamikor 2019-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Felkeltette az érdeklődéseteket az első trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)