Hirdetés

Devil's Hunt - ősszel indulhatunk démont irtani

|

Kiderült, hogy mikor jelenik meg az 1C Company új akciójátéka.

Hirdetés

A varsói Layopi Games akció-TPS-e a tavalyi gamescom előtt mutatkozott be és a kölni expón mutatta meg igazán magát, az angyalok és démonok közti háború pedig nem csak piszkosul szórakoztatónak tűnik, de több komoly morális döntés meghozatalát is követeli majd a játékosoktól. 

Hirdetés

Persze nem lesz hiány látványos zúzásból sem, a démoni hátsókat pedig a fejlesztők bejelentése alapján szeptember 17-étől rugdoshatjuk vissza a pokolba PC-n (Steamen keresztül), majd 2020 elejétől PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is. A dátumhoz van trailerünk is: 

Az eredeti terv az volt, hogy mindegyik platformra egyszerre jelenik meg a The Devil's Hunt, azonban az 1C Entertainment és a Layopi Games közösen hozták meg ezt a döntést annak érdekében, hogy a PC-s változat debütálása problémamentes legyen és olyan minőségű, amit egy ilyen volumenű játék megkövetel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)