Hirdetés

Te vagy a béna, ha nem tetszik a Devil's Third

|

Akármilyen sokan hittek abban, hogy a Ninja Gaiden atyjának játéka megmenekült, a megjelenés előtt nem sokkal úgy tűnik, jobb lett volna, ha a Devil's Thirdöt nem fejezik be. Itagaki szerint viszont nem a játékban van a hiba.

Hirdetés

Egy nem éppen zökkenőmentes fejlesztés után augusztusban megjelenik Itagaki Tomonobu, a Ninja Gaiden atyjának új játéka, a Devil's Third, legalábbis Európában és Japánban. Akik kipróbálták az akciójáték egyjátékos részét, egybehangzóan állítják, hogy az eredetileg az előző konzolgenerációra kitalált játék 2015-ben már nem állja meg a helyét, a folyamatos akadozás, a hibás találatjelzés és az unalmas csaták miatt, ami a bossharcokban csúcsosodik ki.

Itagaki Tomonobu viszont Facebook-oldalán (ahol általában kommunikál a rajongókkal) megvédte a játékot. Szerinte a Devil's Third folyamatosan tudja majd tartani az ígért 30 fps-t, a voice chat és az osztott képernyős multi kihagyását pedig azzal indokolta, hogy a játék a Wii U számítási és hálózati kapacitását is teljes mértékben kihasználja. Ami viszont elég érdekes, hogy Itagaki szerint a játék nem élvezhető igazán a Wii U gamepad irányításával, az ő javaslata egy USB-s billentyűzet és a Pro Controller kettőse. 

[★Specifications of Devil's Third, ★Recommended Playing Devices★]It seems that the world is in disorder...no way. I...

Posted by Tomonobu Itagaki on 2015. július 17.

[To Media guys who preview the multiplayer mode] As I mentioned in on my FB wall, please use PRO controller along with...

Posted by Tomonobu Itagaki on 2015. július 17.

[ about previews ]Guys,At last, I was be able to understand about the reactions.Devil's Third is the game which reflects the player's skill directly/vividly.This is truth.

Posted by Tomonobu Itagaki on 2015. július 18.

Zárásképpen pedig odaszúrt egyet a nem túl hízelgő előzetesek szerzőinek, a Valhalla feje szerint ugyanis az élmény nagyban függ a játékos skilljétől, ergo aki szerint rossz a Devil's Third, egyszerűen béna hozzá. Augusztus végén a nagyközönség is elmondhatja a véleményét, addig is az alábbi videók alapján eldönthetitek, érdekel-e a játék további sorsa.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)