Hirdetés

Devil's Third - megszűnik a multiplayer

|

A csoda, hogy egyáltalán eddig húzta. A Valhalla Games játéka nem lett jó, de a Nintendo még év végéig életben tartja a szervereket.

Hirdetés

Itagaki Tomonobu, a Ninja Gaiden és a Dead or Alive játékok atyja rendezte a Devil's Thirdöt, amitől épp ezért sokat vártunk. A Wii U-exkluzív játék megjelenésekor rossz kritikákat kapott, és az eladások is csapnivalóan alakultak. Sok mindenen elcsúszott a projekt, és az exkluzivitás csak az egyik volt - eleve a Nintendo támogatása kellett ahhoz is, hogy elkészüljön.

Tavaly augusztusban, nem sokkal japán debütálása után jelent meg Európában, és a Nintendo úgy döntött, december 28-án (Japánban 29-én) lelövi a szervereket. Június 27-28-ától már nem lehet játékbeli fizetőeszközöket vásárolni, és a hátralévő időre az árat is csökkentették: digitálisan a korábbihoz képest 50%-kal olcsóbban lehet beszerezni. Az egyjátékos részt a szerverleállás nem érinti. Azt még mindig nem tudjuk, mi lesz a multiplayer PC-s változat sorsa, de ezek után nem hisszük, hogy bármit látunk még belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)