Hirdetés

A Fistful of Gun - árkádos kooperatív western a Devolvertől

|

A Devolver Digital egy újabb őrületes és kreatív játékkal készülődik, ezúttal egy kooperatív western lövölde képében.

Hirdetés

Aki szereti a kicsit szokatlanabb indie játékokat, annak bizonyára ismerős a Devolver Digital neve, hiszen a kiadónak olyan zseniális játékokat köszönhetünk, mint a The Talos Principle, a Hotline Miami, a Luftrausers vagy az újragondolt Shadow Warrior. A következő játékukba is érdemes belenézni, ugyanis egy 9 fős kooperatív lövöldéről van szó.

Az A Fistful of Gun eredetileg egy ingyenes prototípusként jelent meg a Farmergnome honlapján (egyébként még most is letölthető), viszont a Devolver úgy gondolta, hogy ez a játék megér egy misét, úgyhogy a kiforrott verzió még idén megjelenik PC-re. A játékmenet a klasszikus felülnézetes shooterekre emlékeztet, azonban mind a 9 karakter egy kicsit eltérően irányítható, ezzel is kicsit változatosabbá téve a pusztítást.

Az A Fistful of Gun megjelenés szeptember 9-én várható, egyelőre csak PC-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)