Hirdetés

Shadow Warrior 2 - bejelentés és egy rövid teaser

|

Arra számítottunk, hogy az E3-on mutatkozik be a jópofa FPS, a Shadow Warrior folytatása, de a Devolver Digital szerint most jött el az idő.

Hirdetés

Már tényleg csak néhány nap van hátra az E3 kezdetéig, és a legtöbb fejlesztő igyekszik felkészíteni minket új bemutatóira. A Devolver Digital csapata is a napokban kezdett el gyanús Twitter-üzeneteket megosztani, így érthető módon azt hittük, az E3-on kiderülhet valami Shadow Warrior-témában. Nem kellett addig várni.

Azért azt tegyük hozzá, hogy a bejelentés ellenére még nem érdemes nagyon nagy dolgokra számítani, ugyanis jelen pillanatban csak egy rövid teaser áll rendelkezésünkre. Nincs hangja a videónak, szóval ne lepődjetek meg ha nem hallotok semmit (annál meglepőbb, ha ennek ellenére is hallotok valamit):

Egyelőre semmit sem tudunk a platformokról vagy a megjelenésről. Az első rész ugye eredendően PC-re volt exkluzív, és egy év múlva költözött át a PS4-re és az Xbox One-ra, szóval feltehetőleg a folytatás esetében is valami hasonlóra számíthatunk, addig is megvárjuk, hogy mi derül ki még az E3-on.

Ti mire számítotok? Szerettétek az első részt, vagy esetleg az eredeti, 1997-es játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)