Hirdetés

Dexter - a 8. évad lesz az utolsó

|

A Showtime úgy döntött, itt az ideje véget vetni napjaink egyik legnépszerűbb sorozatgyilkosos sorozatának, így a nyáron debütáló nyolcadik évad elvarr minden szálat.

Hirdetés

A The Walking Dead és a Trónok Harca mellett a Dexter a harmadik olyan sorozat, amit a szerkesztőség tagjai egy emberként követnek hétről hétre.

Abban többé-kevésbé egyet tudunk érteni, hogy a széria minden évadja hozta az elvárható szintet. Mindannyiunknak van kedvenc, mindenki tud olyat mondani, ami nem nyerte el a tetszését (a Julia Styles-os epizódokra például alig emlékszem), de meg sem fordult a fejünkben, hogy a hivatalos befejezés előtt kaszáljuk el a Jeff Lindsay regényeihez már csak távolról kötődő sorozatot. A SorozatPlanet is beszámolt arról, hogy a Showtime meghozta a már az előző évad eleje óta a levegőben lévő döntést: a 8. évad lesz az utolsó, így a Dexter is beáll azon sorozatok nem túl népes táborába, amiket nem hirtelen dobtak a kukába, így megkaphatták a megérdemelt hivatalos befejezést. Bőven van még elvarratlan szál, a június 30-án debütáló 8. évad tartogathat még meglepetéseket. Az alábbi videóban két perc erejéig bele is tekinthettek, de aki le van maradva, először pótolja a hiányzó epizódokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)