Hirdetés

Diablo 2 HD - megjelent egy teaser oldal, de nem érdemes reménykedni

|

Nyilván nagyon örülnénk egy felújított Diablo 2-nek, de valószínű, hogy a nemrégiben fellőtt oldal esetében is csak egy átverésről van szó.

Hirdetés

Lehet, hogy a Blizzard következő lépésként régebbi sikerjátékait újítja fel. Pletykáltak már a Starcraft HD-ről, és ha az elkészül, simán esélyes egy Diablo remaster vagy egy felújított Warcraft III is.

Tudjuk, hogy a csapat dolgozik valamilyen Diablo-projekten, és várható, hogy a november 4-5 között tartandó BlizzCon 2016-on leplezik le. Arról viszont fogalmunk sincs, mi lehet ez; talán egy új Diablo III kiegészítő, esetleg egy teljesen új rész. Még csak négy év telt el az alapjáték megjelenése óta, a Diablo IV korai lenne, de egy spin-offal is meglephetnek minket akár.

Valaki, alighanem egy trükkös rajongó a napokban fellőtte a diablo2hd.com webhelyet, ahol az "Evil Has Survived" felirat alatt egy számláló ketyegett, mely a Blizzconig számolt vissza. A honlap mára eltűnt, helyette csak a GoDaddy oldala jön be, jelezve, hogy a domaint kinél regisztrálták be. A Blizzard hivatalosan azt nyilatkozta, hogy a lap nem hozzájuk tartozik, így nem tagadta a Diablo 2 HD létezésének lehetőségét, csak azt, hogy ők tease-elik. Érdekes. Ha bármi bejelentésre sor kerül, azt várhatóan leghamarabb október végén kezdik el hivatalosan sugallni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)