Hirdetés

Diablo 2: Resurrected és Kena: Bridge of Spirits - ezzel játszunk a hétvégén

|

Régi és új kalandok hívogatnak minket, sőt van, akit a tengerpart.

Hirdetés

Megpróbálunk kivergődni egy időhurokból, csomagokat szállítunk a pusztaságban, cuki lényeket terelgetünk és zombikat lövünk halomra, virtuális ütközetekben veszünk részt, szembeszállunk a pokol démonaival, és ha úgy alakul, ledarálunk pár sorozatot, vagy épp a tengerparton süttetjük a hasunkat.

Hirdetés

mazur - Még egy küldetés van hátra, aztán kiderül, hogy sikerül-e kitörnöm a Deathloop mókuskerékből (szó szerint és képletesen is). Utána a Death Stranding Director's Cut jön, amit PS4-en félbehagytam, de most PS5-ön mindenképp szeretném befejezni. 

Paca - Túl sok haszna nincs, de nem tudom megállni, hogy ne gyűjtsem össze a maradék sapkákat a kis lényeknek a Kena: Bridge of Spiritsben, úgyhogy ha csak erre lesz időm, biztosan ezt fogom csinálni. Nem fázhat meg a kis fejük a hegyi szellőtől. Egyébként pedig elmerülök a World War Z: Aftermathben, nagyon érdekel, hova fejlődött a játék.

Csirke - A költözés után meglesz az első nagyobb családi program, a gödi szüreti lovasfesztivál. A gyerekek nagyon meg akarják nyerni a tombolán a szamárcsikót, apa ennek ellenkezőjét reméli. Ha mindenki kidőlt, akkor pedig jöhet egy kis Kena vagy Diablo 2.

Zs - A hétvége során azt fogom tesztelni, hogy mennyit tudok hízni a tengerparton benyomott dönerektől és pizzáktól. Ha viszont időben visszaérek, vasárnap este talán még belevetem magam a Call of Duty Mobile születésnapi szezonjába, melynek alkalmából bekerült a játékba a Black Ops 4-ből ismert Blackout map átvariált változata. 

Kivi - Kisebb meglepetésemre megérkezett a Halo Infinite Insider bétakulcs, aminek köszönhetően nemcsak ezen, hanem a jövő hétvégén is nyüstölhetem a játékot. Biztosan furcsa lesz, hiszen évek óta nem játszottam Halo címmel, és legutóbb eléggé hozzászoktam a Call of Duty: Vanguard mozgásrendszeréhez, de kíváncsi vagyok, mit nyújt a sorozat legújabb darabja. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

MattMadzz - Elérhetővé vált a Windows 11 ISO fájlja az Insider felületen, szóval csinálok egy tiszta telepítést és bosszankodom majd egész hétvégén, hogy minek kellett új operációs rendszert fejleszteni. Nem mintha nem maradhatnék Windows 10-en, de szeretek kiszúrni magammal.

Szada - Játékra most nem lesz idő, viszont minden szabad pillanatot ki fogok használni arra, hogy befejezzem a Final Space 3. évadát, ami végre felkerült a Netflixre, valamint a Sex Education folytatását is már bekészítettem, szóval sorozatnézős hétvége ez. 

Chava - Feltett szándékom ismét megtapasztani, hogy milyen érzés paladinként hátsón billenteni a Diablo II rondaságait, ugyanakkor a Halo Infinite próbaköre is vonz. Majd feldobok egy érmét, hogy melyikkel is kezdjem a sort.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)