Hirdetés

Diablo 3 - végleg vége az aukciós házaknak

|

Két évnyi, nem éppen zökkenőmentes működés után holnap végleg megszűnik a Diablo 3 aukciós háza.

Hirdetés

De hát már márciusban megszűnt! - kiáltott fel az egyszeri játékos. A Diablo 3 aukciós házában hónapok óta valóban nem lehet már kereskedni, de a Blizzard egészen idáig hagyott időt arra a játékosoknak, hogy magukhoz vegyék az aranyukat és a tárgyaikat.

A Loot 2.0 bevezetésével a Blizzard befejezi azt, amit márciusban elkezdett, és végleg búcsút mondhatunk az aukciós házaknak. Június 24-én, kedden a funkció megszűnik létezni, és vele együtt eltűnnek a gazdátlan felszerelések és javak.

Ha valaki esetleg csak most eszmél rá, hogy elveszíthet valami értékeset, még megmentheti azt, csupán a játékon belül az aukciós ház „Completed” fülére kell kattintania, de az érintett játékosoknak egyébként is küldött egy levelet a Blizzard.

Ti sajnáljátok az aukciós házak bukását, vagy jobb, hogy így alakult?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)