Hirdetés

Diablo III: Sword of Wisdom - ez lehet az új kiegészítő

|

Várhatóan a novemberi BlizzConon mutatják be a Diablo III második kiegészítőjét, de a bejelentésre már jövő héten sor kerülhet. A Blizzard furán reagált a pletykára.

Hirdetés

A Diablo 3 az egyik legnépszerűbb szerepjáték, és ezt annak tudatában merjük kijelenteni, hogy az Activision-Blizzard statisztikái szerint már több mint 20 millió példány talált gazdára belőle világszerte.

Tavaly novemberben még „csupán" 15 millió eladott kópiáról adtunk hírt, viszont rendesen feltornázhatja az eladási számokat az augusztus 19-én PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra megjelenő Diablo 3: Ultimate Evil Edition kiadás érkezése. Az alábbi két „kiszivárgott” fotó alapján a Blizzard egyáltalán nem pihen.

Az All Games Beta úgy értesült, hogy a Blizzard a jövőheti gamescom 2014-en jelenti be a Diablo III legújabb kiegészítőjét, ami a Sword of Wisdom címet kapja majd, és az első trailert a novemberi BlizzConon kapjuk meg. A kiadó természetesen azonnal cáfolta a dolgot, de nem a szokásos módon, a hivatalos Diablo Twitterre az alábbi bejegyzés került ki:

Nem a szokásos tagadás, annyi szent, a következtetést mindenki maga vonja le.

Szerintetek valóban készül a háttérben a Sword of Wisdom kiegészítő, vagy kamu az egész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)