Hirdetés

Diablo III - jöhet a mikrotranzakció?

|

A játékosok érdekes dolgokra bukkantak a legújabb frissítés kódjában, amelyek arra utalnak, hogy hamarosan különböző mikrotranzakciós lehetőségekkel bővül a Diablo III világa.

Hirdetés

Azt már tegnap elmondtuk, hogy milyen változásokra számíthatunk majd a következő patch-ben, egy fontos dolog azonban kimaradt a Blizzard bejelentéséből. Most, hogy a játékosok megtalálták a mikrotranzakciós lehetőségeket, a Blizzard is kénytelen volt egy kicsit magyarázkodni.

A jelek szerint bekerül majd egy új, Platinum névre keresztelt valuta, illetve vásárolhatunk majd időszakos xp boosot, kozmetikai itemeket, szárnyakat, peteket, sőt, karakter portrékat is. Bővíthetjük továbbá a táskánk méretét és a maximális karakterek számát is, ha nem vagyunk restek a bankkártyánkhoz nyúlni.

Hogy jó vagy rossz hír-e, azt mindenki maga döntheti el, de az európai és amerikai régió egyelőre kimarad a szórásból. "Tudjuk, hogy sok játékos szeretné, ha a játékban lennének mikrotranzakciós lehetőségek. Elképzelhető, hogy kipróbáljuk ezt a modellt néhány régióban, de a közeljövőben biztos hogy nem kerülnek bevezetésre sem az amerikai, sem az európai szervereken." - olvasható a Blizzard közleményében.

Ti örülnétek, ha lennének ilyen lehetőségek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)