Hirdetés

Diablo 3 – nem az a kérdés, lesz-e crossplay, hanem hogy mikor

|

Nem kell tovább találgatni, a Blizzard gyakorlatilag megerősítette a közös játék lehetőségét.

Hirdetés

Miközben a Sony is elkezdett úgy-ahogy nyitni a platformokon átívelő játék lehetősége felé, addig a Blizzard gőzerővel dolgozik a megállapodáson.

Hirdetés

Heteken belül már a Nintendo Switch tulajdonosok is beruházhatnak a Diablo 3-ra, hogy útközben is csapathassák a rifteket. Rögtön adódik a kérdés, hogy vajon tervben van-e a cross-play lehetősége, hiszen a Diablo 3-at a mai napig játssza a lelkes rajongók egy része, ám a játékosszám mára alaposan lecsökkent. A Business Insider megkeresésére a Blizzard képviselője egy több mint bíztató választ adott:

Nem az a kérdés, hogy lesz-e [cross-play], hanem hogy mikor.

Bízunk abban, hogy a Blizzardnak sikerül valahogy megállapodnia az érintett cégekkel, hiszen garantáltan felpezsdítené az életet Sanctuary-ben, ha elhárulnának a platformok közötti gátak. Azt egy ideje tudjuk, hogy a Sony tesztelgeti a cross-play funkcióját a Fortnite-on keresztül, így nem ördögtől való gondolat, hogy a novemberi BlizzConon már többet fogunk hallani a dologról.

A Diablo 3: Eternal Collection novemben 2-án érkezik Nintendo Switch-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)