Hirdetés

Diablo III: egyre több accountot törnek fel

|

A vasárnapi szerverleállást követően többen is azt tapasztalhatták, hogy feltörték az accountjukat.

Hirdetés

Az Eurogamer egyik cikkírója, Christian Dolan szomorúan tapasztalhatta, hogy Diablo III hozzáférését egy bizonyos Anna vette birtokba. Az ismert internetes oldal másik szerkesztője, Oli Welsh egy screenshotot is készített, miközben az ismeretlennel chatelt a témáról.

A feltört accountok száma egyre nagyobb, és a pórul járt játékosok azt tapasztalhatják, hogy minden vagyonuktól megfosztották őket az ismeretlenek, legyen az pénz, vagy hasznos tárgyak, melyek az inventoryban kerültek tárolásra. A Blizzard keményen dolgozik azon, hogy ezeket a vagyonokat visszajuttassa, illetve elejét vegye a további hasonló cselekményeknek. Érdekesség, hogy a feltörések számának növekedése egybe esik a vasárnapi EU Diablo III szerverek leállásával, ezért többen azt feltételezik, hogy ekkor történhetett a támadás, de ez még nem nyert megerősítést. A Blizzard azt ajánlja, hogy a játékosok használják az autentikáló szoftvert, mely megnövelt biztonságot nyújthat a accountokat illetően. Az Eurogamer szerkesztőjének nem volt ilyen a gépén, de a jelentések szerint olyanoknak is feltörték a hozzáférését, akiknél működött a szoftver. Bármi is a helyzet, a Blizzard igyekszik a lehető leghamarabb úrrá lenni a problémán, főleg azért, mert hamarosan érkezik a valódi pénzes aukciós ház, és ott már durva kellemetlenségeket okozhatnak az ilyen esetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)