Hirdetés

Diablo III - érdekes újításokat hozott a 2.0.1-es patch

|

Loot 2.0, átdolgozott nehézségi szint-rendszer, felső korlát nélküli Paragon szintezés, klánok és közösségek - így változtatja meg a Diablo 3-at a most érkezett patch.

Hirdetés

Lassacskán elérkezik a Diablo III: Reaper of Souls kiegészítő megjelenésének napja, a Blizzard viszont addig sem rest újdonságokat bevezetni az alapjátékba.

A napokban élesedett a 2.0.1-es patch, mely rengeteg hibajavítás és egyéb kötelező dolog mellett az alábbi változtatásokat eszközölte:

Loot 2.0

- Fejlettebb Legendary felszerelések.

- Fejlettebb stat elosztás a tárgyaknál: a tárgyak tulajdonságai két kategóriára vannak osztva: Primary (elsődleges) és Secondary (másodlagos).

- Az elsődleges statoknak van a legnagyobb hatása egy karakter erejére és túlélési esélyeire.

- A  másodlagos statok indirekt eszközölnek fejlesztéseket. Ezek a stat csoportok többé már nem nyomják le egymást, ha egy tárgy rollolásra kerül.

- Célzott/okos dropok: Az okos dropok olyan tárgyak, melyek statjai a megtaláló karakterhez vannak szabva.

- Többféle legendary és set tárgy

Új nehézségi beállítások

- A kezdők Normal fokozaton kezdhetik utazásukat, majd szép lassan átjuthatnak a Hardon, az Experten, a Masteren és a Tormenten.

- A legnehezebb nehézségi fokon járnak a legjobb jutalmak, és aki igazi kihívást keres, Torment I-től Torment VI-ig is haladhat.

- Az ellenfelek mostantól a játékosokhoz igazoloódnak, így nincs szükség a fejlődés során bizonyos nehézségi szinteken és Actokon keresztüljutni.

Fejlődés a Paragon 2.0-val

- Eltávolították a Paragon szintkorlátját

- Megosztott Paragon szintek: minden karakter Paragon szintje egyszerre fejlődik

- Ha bárki Paragon szintet lép, kap egy Paragon pontot. Ezeket négy különböző kategóriában lehet gyűjteni: Core, Offense, Defense és Utility.

Klánok és közösségek

A klánok és közösségek bevezetésével a játékosok könnyen használható, praktikus eszközöket kapnak, hogy megtalálják és kapcsolatba lépjenek azonos érdeklődésű egyénekkel, akik hasonló vonzalmat éreznek a démonirtás, a lootvadászat, a tapasztalati pont-farmolás és más dolgok iránt.

Ha többet szeretnétek tudni, nézzétek meg a teljes patch note-ot.

Hogy tetszenek a változtatások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)