Hirdetés

Diablo 3 konzolos megjelenés - nyernél jó cuccokat?

|

Eddig előrendelői extrák voltak, most azt szeretnénk, ha bárki kaphatna. Van pár király Diablo III cuccunk, és szeretnénk szétosztani köztetek.

Hirdetés

Holnap megjelenik a Diablo 3 konzolos változat, mi már le is teszteltük jól, és persze ünnepelnénk is kicsit ezt a jeles eseményt - mondjuk pár király ajándékkal, amelyeket szétosztunk azok között, akik jól válaszolnak egy nagyon könnyű kérdésre.

Tehát ha akartok nyerni egy Diablo III kulcstartót...

...egy jegyzetfüzetet...

... és egy music sampler CD-t...

...akkor nem kell mást tenni, csak válaszolni a következő kérdésre: hány nehézségi fokozat van a Diablo 3 konzolos változatában?

A helyes választ a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre küldjétek, szeptember 4-én délig, a nyerteseket (összesen 5 csomag van) levélben értesítjük. Az ajándékokat nem áll módunkban postázni, csak személyes átvétel lehetséges szerkesztőségünkben. Ha pedig szeretnétek segítséget a megfejtéshez, akkor olvassátok el a tesztet a GSO oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)