Hirdetés

Diablo 3 - így változik a lootrendszer

|

A Blizzard reméli, hogy az új lootrendszer bevezetésének következtében a játékosok kevésbé támaszkodnak majd az aukciós házra.

Hirdetés

A Diablo 3: Reaper of Souls kiegészítő megjelenésével együtt érkezik egy frissítés, ami többek között a lootrendszert is megreformálja: a „smart dropnak" köszönhetően a karakterünkhöz illő tárgyak gyakrabban fognak esni, még több legendary item kerül a játékba, egy kb. 20 perces dungeont generáló loot-run pályát is kapunk, továbbá egy NPC-t, aki egyik tárgyunk tulajdonságait átviszi egy másikra.

Kevin Martens, vezető tartalomtervező azt mondta, hogy bár jó dolog, hogy mindent azonnal megvehetünk az aukciós házban, az azért már annyira nem, hogy egy átlagos játékos először az AH-t nézi meg, csak utána jön a játék.

A céljuk tehát az lenne, hogy az AH egy amolyan „utolsó mentsvár” szerepet töltsön be, és a hely, ahol a legjobb felszerelést megszerezheted, ne az AH, hanem a játék világa legyen. Szép gondolatok ezek, reméljük, hogy bejön a Blizzard terve, és tényleg nem az szerzi a legjobb tárgyakat, akinek a legtöbb pénze van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)