Hirdetés

Diablo III - a konzolos változatok végre utolérték a PC-st

|

Beletelt egy kis időbe, de most már a PS4-en és Xbox One-on játszók is ugyanazt az élményt kapják, amit PC-s társaik.

Hirdetés

Bár minden pletyka ellenére a Blizzard még mindig nem jelentette be a Diablo III-at Switchre, a játéknak nem ez lenne az első konzolos kiadása. A már megjelent változatok elég szép közönségre tettek szert, remélhetőleg a kiadó a továbbiakban sem fogja hanyagolni a Microsoft és a Sony platformját.

Hirdetés

A napokban megjelent a 2.6.1a frissítés az Ultimate Evil Editionhöz, melynek köszönhetően minden PC-n elérhető tartalom átköltözött PS4-re és Xbox One-ra. Számos hibajavítás mellett a StarCraft II 20. évfordulójának alkalmából bekerült pet is elérhetővé vált (mindenki megkapja frissítés és bejelentkezés után).

Ti próbáltátok már a Diablo III-at konzolon? Egy esetleges folytatásnak is lenne helye? Egyébként ha nem gamer barátnővel akartok játszani, ez jó belépő lehet neki, HP is belepakolt már párszáz órát a feleségével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)