Hirdetés

Diablo 3 - megint kevesebb lesz a játék

|

A Blizzard rengeteg brainstorming után úgy döntött, hogy a Realm Of Trials felesleges a Diablo 3-ba, ezért a jövőben megszabadulnak tőle.

Hirdetés

Nem szeretjük, ha egy játékból tartalmat távolítanak el, de akad olyan ritka eset, amikor a szelektálás hasznos döntésnek bizonyul. A Blizzard most úgy döntött, a Diablo 3-nak nincs szüksége a Realm of Trials próbáira.

Egyfajta "hordamód" a Realm of Trials, amiben a szörnyek hullámokban törnek rá a bátor kalandorokra. Minél több kört sikerült teljesíteni, annál magasabb rangú Greater Rift Keystone-t szerezhetünk. Általában a játékosok sem kedvelik, és nagyon úgy fest, hogy a Blizzard sem tartja kimagasló minőségű megoldásnak, épp ezért kikerül a Diablo 3 repertoárjából. Ezt Wyatt Cheng megerősítette az egyik Westmarch Workshop Twitch adásban. 

„Nem szeretjük a Trials-t. Ti sem kedvelitek, mi sem kedveljük, a belső buildekben már nem szerepel. Variáltuk, teszteltük többször is, de az a legjobb, ha megszabadulunk tőle. Azt viszont egyelőre nem tudom megmondani, hogy mikor vesszük ki."

Ti mit szóltok a Blizzard döntéséhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)