Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls - te is lehetsz szerencsés kiválasztott

|

Elstartolt a Diablo III első kiegészítőjének zárt bétája és a Blizzard várja a jelentkezőket, akik még a megjelenés előtt szeretnének egy pillantást vetni a Reaper of Souls-ra.

Hirdetés

Megindult a jelentkezés a Diablo III: Reaper of Souls zárt bétájára, úgyhogy ideje megtámadni a Battle.net fiókotokat és jelentkezni.

Már nincs messze a Diablo III első kiegészítőjének megjelenése (vagyis legalább közelebb van, mint amennyire tegnap volt) és meg is indult a zárt bétateszt. A Battle.netes pajtások szerint a bétára való jelentkezés végtelenül egyszerű, csak annyit kell tennetek, hogy ellátogattok a Beta Profile Setting oldalra, és bejelölitek a Diablo III melletti bokszot. Nem baj, ha a játék is megvan, illetve nem bannoltak - ezek után már csak imádkozni kell, hogy kisorsoljon a Blizzard.

Ahogy az lenni szokott a bétában még előfordulhatnak mackósabb bugok, ezért nem kell majd messzemenő következtetéseket levonni belőle. Viszont jó hír, hogy átvihetitek a karaktereiteket és az ott szerzett infókat sem kell majd titokban tartanotok, úgyhogy ha bejutottatok, mindenképpen írjátok meg a tapasztalataitokat nekünk.

A Diablo III Reaper of Souls valamikor 2014-ben érkezik PC-re és Mac-re, illetve PlayStation 4-re is bejelentették, de a jelenlegi generációs portokról még nincs hír. Ti mentek bétázni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)