Hirdetés

Diablo 3: Reaper of Souls - ez volna az első kiegészítő?

|

A Blizzardnak lesz mit megmutatnia a gamescomon, hiszen a tegnap egy új WoW kiegészítőről, ma pedig a Diablo 3 első expanziójáról hallhatunk. Utóbbiról magától a Blizzardtól.

Hirdetés

Hamarosan itt a gamescom, amit nem sokkal később a BlizzCon 2013 követ, a Blizzard pedig - teljesen érthető okokból - mindkét rendezvényen képviselteti magát.

Azt, hogy bemutatnak-e valamit, vagy csak a konzolos Diablo III-at lehet-e kipróbálni Kölnben, egyelőre nem árulták el, de minden jel arra mutat, hogy a konferencia alatt bizony a World of Warcraft: The Dark Below és a Diablo III: Reaper of Souls bejelentésére is sor kerül. Már ha ez lesz a neve az első Diablo 3 kiegészítőnek. Jó okunk van hinni abban, hogy ez az igazság, ugyanis megjelent egy teaser oldal a Diablo III hivatalos site-ján, aminek fejlécében és linkjében egyaránt szerepel a Reaper of Souls kifejezés. Az oldalon egyelőre csak az alábbi, a Book of Tyrael könyvből vett idézet szerepel: "Death, at last, shall spread its wings over all." Megnéztük a honlap forráskódját, de nem találtunk semmi olyat, ami a főoldalon ne volna látható. Ha többet tudunk, azonnal szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)