Hirdetés

Diablo 3: Reaper of Souls - végre jön a 2.1-es patch!

|

Hosszú ideje várunk rá, de ennek most vége. Végre befut a Diablo III: Reaper of Souls patch 2.1, ami sok újdonságot ad hozzá a játékhoz.

Hirdetés

A Blizzard már a Diablo III: Reaper of Souls megjelenésekor bejelentette, hogy érkezik a patch 2.1, de egészen mostanáig kellett rá várnunk. A hírek szerint még a mai napon befut a frissítés, de régióktól függően csúszhat egy cseppet.

A Blizzard már korábban is beszélt a Diablo III: Reaper of Souls patch tartalmáról, ami egyébként meglepően sok újdonságot ígér a játékosoknak. Ráadásul teljesen ingyen, ami nagy szó a mai világban. Amellett, hogy a Treasure Goblinok területére is bemerészkedhetünk, olyan újításokat tartalmaz a patch, mint a Greater Riftek (meghatározott idő alatt fel kell tölteni egy sávot minél több ellenség megölésével) vagy a Seasons, amitől lényegesen újrajátszhatóbbá válik a kampány. Továbbá érkezik a The Cesspool nevű terület is, aminek már a Reaper of Souls-ban is benne kellett volna lennie, de nem végeztek vele időben, úgyhogy ezzel a frissítéssel teszik bele a játékba.

További információért érdemes ellátogatni a diablofans oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)