Hirdetés

Diablo 3 - Szeressük egymást gyerekek

|

Hamarosan érkezik az új Diablo 3 patch, melynek hála immár egymást is csépelhetjük ügyesen.

Hirdetés

Aki még tolja a Diablo 3 nevezetű csodát, bizonyára örömmel hallja, hogy a nemsokára bemutatkozó 1.0.7 patch elhozza a várva várt duel lehetőséget. Aki már megunta, hogy a ritkábbnál ritkább cuccokat farmolja, most próbára teheti magát a szomszéd Pistike ellen is. Ez jó mókának ígérkezik, még akkor is kisebb hiányosságok azért akadnak.

A duel rendszer a következőképpen működik majd: Tristam városába érkezik egy új NPC, Nek the Brawler. Ő teleportál majd bennünket egy kifejezetten a PVP-re kihegyezett új Diablo 3 területre, melynek neve Scorched Chappel. Itt aztán free for all rendszerben lehet egymást gyepálni, akár ketten, akár hárman, akár négyen. Csapatolás sajnos nincs, és úgy tűnik nem is lesz. Balanszolásra se nagyon számítsunk, viszont akad jó hír is. A PVP során elszenvedett halál nem végleges, még a hardcore játékosok számára sem. Felszerelésünk sem rongyolódik itt, hiába pofoznak le százszor, ha pedig meguntuk, hogy boxzsáknak néznek a többiek, egy sima town portal segítségével mehetünk vissza farmolni. Érdekes koncepció, de talán majd finomhangol még a Blizz...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)