Hirdetés

Diablo III - további exkluzív PS3 és Xbox 360 cuccok

|

A Diablo 3 új PlayStation 3 és Xbox 360 verziójához újabb részleteket leplezett le a Blizzard az ajándék tárgyakkal kapcsolatban.

Hirdetés

A Blizzard lerántotta a leplet a maradék ajándék cuccokról, melyeket a Diablo III konzolos – PlayStation 3 és Xbox 360 – verziójához kapunk meg a megjelenés pillanatától, ha előrendeljük a játékot.

Az alábbi ábrán láthatjuk, hogy a PlayStation 3 tortájára került egy kis hab is, ugyanis aki PS3-on veszi meg a játékot, öt további tárgyat is kap.

Járni fognak angyalszárnyak, PS3 verzióhoz még vörös változat is, az Infernal Helm +25% XP-t ad, feketére és fehérre festhetjük ruházatunkat, a The Hero's Jurney vállassal gyorsabban futunk, a Drake's Amulethez +Magic Fing és Gold Find jár, a Leoric's Gauntlets kesztyű csontvázakat idéz nekünk és a Leah's Ring pedig szinte mindenből ad jó sokat, hogy csak a leglényegesebb tulajdonságokat említsük. Képek a cuccokról itt, lessétek meg.

A Diablo 3 PS3-ra és Xbox 360-ra szeptember 3-án jelenik meg és ha a GameStar előrendelői akciójában rendelitek meg, negyedéves GS előfizetést kaptok mellé, poszterrel és egy plusz választható ajándékkal, ami lehet jegyzetfüzet, artbook, kulcstartó vagy még egy poszter. Öröm ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)