Hirdetés

Diablo 3: Ultimate Evil Edition - ördögien jó PS Vitán is

|

Egy új gameplay videó mutatja meg a PlayStation 4-es Diablo III: Ultimate Evil Edition sajátosságait, beleértve a remote play funkciót is.

Hirdetés

Fotókon már láthattunk, hogy milyen a Diablo III: Ultimate Evil Edition és mozgásban is nem egyszer, azonban most a VG247 egy új videót szentelt annak, hogy bemutassa a PlayStation 4-es kiadást és a PS Vita remote play megoldását is.

A Reaper of Souls kiegészítőt is magába foglaló konzolos Diablo III: Ultimate Evil Edition PlayStaiton 4-es változatának új gameplay videójában ugyanis a harmadik játékos egy PS Vitáról segít be a többieknek és a VG247 szerint ördögien jó a játékélmény. Persze a hangsúly a PS4-es játékmeneten van:

Nektek hogy tetszik a Diablo III: Ultimate Evil Edition?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)