Hirdetés

Diablo III: Utlimate Evil Edition - a konzolosok nem kapnak meg mindent?

|

Kétségek övezik az Diablo III: Ultimate Evil Edition PlayStation 4-es és Xbox One-os támogatását.

Hirdetés

A konzolos játékkiadás egyik problémás pontja a mai napig a patchek kérdése. A javításokat ugyanis egyrészről a konzolgyártóknak is minden esetben engedélyezniük kell, illetve korábban fizetniük is kellett a fejlesztőknek, ha élesíteni akartak egy patchet. Emiatt lehet, hogy a Diablo III jelenlegi generációs konzolokra érkező verziói nem kapnak érdemi támogatást a megjelenés után.

A kérdést a Diablo III fórumon tette fel egy rajongó, ám a válasz, ami a fejlesztők részéről érkezett, nem volt teljességgel megnyugtató. Eszerint a PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező Ultimate Evil Edition alapvetően a 2.0.5-ös verzióval indul, de egy patch már az első napon elérhető lesz, amiben bekerülnek a 2.0.6-os verzióban eszközölt változtatások.

A Blizzardnál viszont már a 2.1.0-ás frissítést tesztelik, így a tavaly ősszel rajtolt konzolokra érkező verzió hamar elavulttá válhat. A fórumra érkezett válasz szerint nem biztos még, hogy érkeznek-e egyáltalán frissítések az Ultimate Evil Editionhöz, illetve ha igen, azok csak a hibákat javítják majd, vagy esetleg az új tartalmak is bekerülnek-e. A kérdés még nem dőlt el, későbbre ígérnek végleges választ a Blizzardosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)