Hirdetés

Diablo III - még idén jön Xbox One-ra is?

|

Több áruház is listázta a Diablo 3 Xbox One kiadását, majd a Blizzard reagált.

Hirdetés

Már jó ideje tudjuk, hogy Diablo 3 és első kiegészítője, a Reaper of Souls a Sony új konzoljára még idén megérkezik, de az Xbox One-ra szánt változat bejelentése valahogy elmaradt. Szerencsére vannak olyan lelkes kereskedők, akik nem várnak hivatalos bejelentést.

Több áruház is listázta ugyanis a Diablo III-at Xbox One-ra és annak ellenére, hogy azóta mindegyik adatlapot törölték, a felhasználóknak sikerült bizonyítékot szerezniük a 62.99 fontot (~22.750 forintot) kóstáló kiadásra.

A dolgot a Blizzard sem hagyta szó nélkül és a következőket nyilatkozták: "az egyik célunk az, hogy a Diablo III-at annyi játékossal osszuk meg, amennyivel csak lehetséges, de jelen pillanatban nincs egyetlen más platformra szánt bejelentésünk sem." Hát akkor köszi a semmi infót, várjuk, hogy az ördög a dobozba is bebújjon végre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)