Hirdetés

Diablo 4 - jobban hasonlít majd a Diablo 2-höz, mint a harmadik részhez

|

Sötét, komor lesz, a helyszíneket hullákkal szórják meg - és négyfős kooperatív módra is számíthatunk.

Hirdetés

Várhatóan holnap este 7 után fogja bejelenteni a Blizzard a Diablo sorozat következő, teljes értékű részét, valahogy úgy pozícionálva ezt a nyitó elődásban, hogy a Diablo Immortal miatti hőbörgés ellenére is jól lehessen hallani mindent. Addig meg szivárgások tartják fent az érdeklődést.

Hirdetés

A Blizz még nem mondott semmit, de egyre több helyen olvasni megbízható szivárogtatók írásait. Redditen egy PracticalBrush12 nevű felhasználó írt pár dolgot, amit aztán megosztott a Niko Partners jellemzően jól értesült elemzője, Daniel Ahmad is, hozzáfűzve, hogy ugyanezeket hallotta korábban.

A posztban leírtak alapján stílusában a következő Diablo közelebb áll majd a sorozat második részéhez, minden tele lesz hullákkal, romlással, pusztulás nyomaival, valamint visszahoznak skilleket, elemeket. A karakterek állítólag képesek lesznek lovagolni, falat mászni. A szivárogtató három kasztról hallott eddig: a Mage, tüzet, jeget és villámokat szórhat, a Barbarian kardokkal, baltákkal és hasonló eszközökkel támadhat, a druida pedig át fog tudni alakulni medvévé vagy vérfarkassá, illetve a villámok és a szél segíti a harcban. Számíthatunk PvP-re, illetve 4-fős coopra is.

Persze ezeket mind érdemes óvatosan kezelni a bejelentésig, de azért írjátok fel, van okunk elhinni, hogy igaz, amit a srácok hallottak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)