Hirdetés

A Diablo 4-et és a Diablo 2 újrakeverését is bejelentik a BlizzConon?

|

Igazából a Diablo Immortal megjelenési dátumának örülnénk a legjobban, de ezek is jöhetnek.

Hirdetés

Ha a Hongkong-párti tüntetők nem verik szét, egész jó rendezvény lehet az idei BlizzCon. Kell is ez, ha már a tavalyi több szempontból is csalódáskeltő volt, és most egyébként sem a világ legjobban megbecsült kiadója a Blizzard.

Hirdetés

A korábban pontosan szivárogtató Metro (nem az újság, a twitterező) azt állította a napokban, hogy a november 1-jén kezdődő rendezvény során nemcsak a Diablo 4-et, de a Diablo 2 remastert is bejelentik. További részleteket nem árult el, mert ennél többet ő sem tud, de ugyanaz a forrás beszélt neki, aki tavaly Ashe-ről, az Overwatch egyik hőséről is mindent elmondott.

Valószínű, hogy a Diablo 4-gyel 2020 vége előtt nem játszhatunk még, a Diablo 2 újrakevert változatát meg addig nem adják ki, amíg a Warcraft III Reforged meg nem érkezik. Ez egyelőre spekuláció, úgyhogy nem tehetünk mást, mint hogy szűnni nem akaró izgalommal várjuk a rendezvényt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)