Hirdetés

Már egy német reklámban is megjelent a Diablo IV

|

Egyre biztosabb, hogy közel van a bejelentés.

Hirdetés

Azt, hogy készül a következő nagy Diablo-játék, már a tavalyi BlizzCon után elárulták, de várható volt, hogy a Blizzard nagy, éves eseményéig, a BlizzConig nem mondanak róla semmi konkrétat. Miután a napokban egy megbízható szivárogtató súgott a Diablo IV-ről, most a német GameStar számolt be egy a nyomtatott magazin legfrissebb számában elhelyezett hirdetésről. 

Hirdetés

A szóban forgó reklám egy Diablo-témájú művészeti albumról szól, amiben 500, a Diablóhoz, a Diablo II-höz, a Diablo III-hoz és a Diablo IV-hez kapcsolódó képet láthatunk majd. A könyv már előrendelhető az Amazon német oldalán, a közreműködők listáján pedig ott van Robert Brooks, aki a Blizzard egyik vezető írója.

A november 1-jén kezdődő BlizzConon várhatóan minden kiderül majd, és jobban jár a Blizzard, ha ezek után nem halasztja a bejelentést. Kell a pozitív PR.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)