Hirdetés

Diablo - nem számíthatunk új bejelentésekre a Blizzconon

|

Időszerű lenne már a következő, teljes értékű Diablo játék bejelentése, de az idei évre mással készül a Blizzard.

Hirdetés

Pár hónapja jelent meg a Rise of the Necromancer, a legújabb Diablo III DLC, amibe azért nem tett annyi munkát a csapat, hogy kiegészítőnek lehessen hívni. Érthető, hogy a játékosok többre vágynak, de sajnos még várniuk kell. 

Hirdetés

Brandy Camel közösségi menedzser a Blizzard fórumán kijelentette, hogy a Diablo-nak lesz jövője, és már keményen dolgoznak a franchise bővítésén, de a BlizzConra azon túl, hogy kirakják a játékot a showfloorra, semmi mást nem terveznek. Eljön majd a bejelentések ideje, de még nem most. 

Elképzelhető, hogy részben azért hanyagolják, mert szeretnék, ha semmi nem venné el a rivaldafényt a World of Warcraft szintén esedékes új kiegészítőjétől. Nem lehetünk biztosak annak bejelentésében, de árulkodó, hogy a 7.3 volt a Legion utolsó nagy frissítése. 

November 3-4-én lesz az idei rendezvény, türelmesen várjuk az újdonságokat.

Címkék: #diablo #blizzcon
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)