Hirdetés

Amúgy a Blizzard be akarta jelenteni a Diablo 4-et (frissítve)

|

Egyes források szerint az utolsó pillanatokban változott a terv.

Hirdetés

Frissítés: A Blizzard a Kotakunak küldött közleményében cáfolta, hogy BlizzConos bejelentést törölt az utolsó pillanatban, viszont azt nem, hogy az alább említett videó elkészült. Várhatóan idén már nem lesz több bejelentés.

Korábban írtuk: A kiadó tényleg mindent megtett, hogy a rajongók ne tegyék magasra az elvárásokat, még egy blogbejegyzést is posztolt arról, hogy ugyan lesz Diablo bejelentés, de ne számítson senki semmi nagyra. Nem volt elég, a nép vasvillát ragadott, bojkottra szólított fel, felháborodott, összeomlott a Diablo Immortal láttán.

Hirdetés

Pedig nem sokon múlt, hogy a Diablo 4-ből is hallhassunk valamit. A Kotakunak nyilatkozó források elmondása alapján a Blizzard meg akarta erősíteni a játékot az idei Blizzconon. A tervek szerint az Immortal után lement volna egy videó, melyben a cég egyik társalapítója, Allen Adham elmondja, hogy valóban készül a projekt, de még nem készek megmutatni. Az utóbbi néhány hétben törölték ezt a menetrendből, mivel úgy gondolták, az elmúlt négy évben is rengeteget változott a játék, és valószínűleg a közeljövőben is módosítanak rajta annyit, hogy amit most mondanak, az később másképp alakulhat.

Most csak annyit tehetünk, hogy várunk, hátha maga a Blizzard is elismeri ezt. Legalább abban reménykedhetünk, hogy ha hamarabb nem, jövőre tényleg bejelentésre kerül a Diablo 4. Addig is olvassátok el Csirke cikkét, melyben azt mondja el, miért nem kell kétségbe esni az Immortaltól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)