Hirdetés

Diablo 4 - a Blizzard szeretné, hogy mindenki együtt játszhasson

|

Fantasztikus dolog a cross-play, aminek köszönhetően a Call of Duty: Modern Warfare-ben is régi barátok találtak egymásra. A Blizzard sem akarja szétdarabolni a Diablo IV közösségét.

Hirdetés

Eltartott egy darabig, de végül a Sony is belátta, nem fog baja esni a játékosoknak attól, hogy összeengedi őket más platformok tulajdonosaival. A Fortnite és a Rocket League mellett a Modern Warfare-ben is tökéletesen működik a rendszer, mindenki barát, mindenki boldog.

Hirdetés

Az Activision-Blizzard másik fele is érdeklődik a cross-play iránt, mint azt Allen Adham, a Diablo IV vezető producere elárulta a Telegraphnak:

"Vannak még technikai részletek és olyan dolgok, amiket át kell beszélnünk a platformok üzemeltetőivel, de az a célunk, hogy legyen cross-play a játékban."

Ezzel persze még semmi nem dőlt el, simán lehet, hogy találnak valamit, ami miatt nem lehet összehozni a PC-seket és a konzolosokat, de jó tudni, hogy ha a fejlesztők terve működik, a végén ugyanazon tábortűz köré ülhetünk majd le mind. A Diablo IV megjelenéséig nagyjából egy örökkévalóságot kell várnunk, de lehet, hogy kihozzák egy-két éven belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)