Hirdetés

Diablo 4 - a harmadik rész egyik hiányossága itt már nem keseríti meg az életünket

|

A harmadik részbe csak később került be ez a lehetőség, most jobban odafigyelnek a fejlesztők.

Hirdetés

Bizonyára emlékeztek még ti is arra, hogy a Diablo 3-ban alapvetően korlátozva volt az, hogy bizonyos képességeket mely gombokhoz kapcsolhatunk hozzá. Az elsődleges skillek például PC-n a bal egérgombhoz voltak kötve. Ez persze rendesen limitált a kombinációs lehetőségeket, ezt pedig a Blizzard is belátta, és idővel egy patch formájában javítottak a dolgon. 

Hirdetés

A BlizzConon látott bemutató alapján sokan azt gondolták, hogy a Diablo 4 esetében is az említett megkötésekkel kell majd szembesülnünk, de a fejlesztők megnyugtattak mindenkit: a játék megjelenésének első percétől elérhető lesz az elective mode, azaz a világon minden skill ahhoz a gombhoz rendelünk hozzá a billentyűzeten/egéren vagy a kontrolleren, amihez csak akarjuk, csak és kizárólag rajtunk múlik majd a döntés. 

Persze nem szabad elfelejteni, hogy a fejlesztés még csak nagyon korai szakaszánál tart, sok minden változhat a megjelenésig. Most épp az endgame tartalmakat és a hozzájuk kapcsolódó játékmechanikákat próbálgatják a fejlesztők, a legfrissebb beszámolók szerint szeretnének kidolgozni egy másodlagos tapasztalatipont-rendszert, ami akkor aktiválódik, ha karakterünk elérte a maximális játékbéli szinthatárt. Kíváncsian várjuk, ez hogy is fog működni a gyakorlatban. 

A Diablo 4 megjelenési dátumát továbbra sem ismerjük, de egyhamar nem érdemes számítani az érkezésére. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)