Hirdetés

A Blizzard minden játékában a Diablo évfordulóját ünnepeljük

|

December 31-én lesz 20 éve, hogy megjelent az első Diablo, és mivel ez egy hatalmas dolog, a Blizzard minden fronton szeretne megemlékezni róla.

Hirdetés

Továbbra sem értjük, miért jut valakinek eszébe, hogy az év utolsó napján adja ki játékát, de a Diablo esetében ez nem okozott nagy problémát. A Blizzard alkotása hatalmas siker lett, és sokat segített abban, hogy a cég odáig jusson, ahol most tart.

A huszadik évfordulót a Diablo III-ban a The Darkening of Tristram eseménnyel ünnepeljük, melynek keretében az eredeti játék pályáit játszhatjuk újra felújítva. A kiadó a napokban részletezte, mit tervez további játékaiban, és egy sem marad ki, még ha csak valami apróságot sikerült is berakni. 

- A Heroes of the Stormba egy új brawl pálya kerül, és egy diablós portré lesz választható;

- A Hearthstone új Tavern Brawljában "egy csuklyás alakkal" küzdhetünk meg;

- Az Overwatchban a Diablo III kasztjaihoz kapcsolódó spray-ket, valamint egy képet szerezhetünk;

- A Starcraft II-ben szintén egy portré jár;

- A World of Warcraftban pedig Azerothba látogatnak a Diablo démonjai.

Hogy tetszik a kínálat? Melyik játékban fogjátok ünnepelni a jeles eseményt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)