Hirdetés

Már böngészőben is nyomhatod az első Diablót

|

Van 10 perc pihenőd munka közben? Kattints át a böngésződben és gyilkolj le néhány csontvázat! Az majd megszabadít a mindennapi stressztől.

Hirdetés

A Rivsoft csapata kifejezetten nagy Blizzard rajongó. Több böngészős projektjük is van (többek között egy Diablo III-as karaktertervező), a legutóbbi pedig egy kifejezetten nagy meló volt. A srácok fogták az egész Diablo I-et, és átköltöztették egy böngészőbe.

Hirdetés

Alapból mindenki csak a játék shareware verziójához fér hozzá, amiben nincs túl sok tartalom, de ha rendelkezel az eredeti teljes játékkal (mondjuk a GOG.comnak köszönhetően), akkor pár kattintással fel tudod oldani az egészet. Nem kell letölteni semmit, csak megnyitod az oldalt, lecsattogsz a kazamatába, és kezdheted is szétcsapni az élőholtakat.

Akkor ha most mindenki megbocsát, én a délelőtt további részét a katedrális alatt fogom eltölteni. Már ameddig az ügyeletes szerkesztő, Kaci ezt el nem olvassa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)