Hirdetés

Diablo - elindult az ünneplés

|

Ha nem várjátok elég izgatottan a Diablo születésnapja alkalmából rendezett eseményt, akkor majd ez a trailer meghozza a hangulatot.

Hirdetés

Már 20 éve, hogy megjelent az első Diablo rész, és ennek örömére minden Blizzard játékban a vörös démon elérkeztét ünnepeljük. A legnagyobb attrakció nyilván a Diablo III-ban lesz, amihez egy összefoglaló trailert is kaptunk.

A keményvonalas rajongók nyilván tudnak már mindent a frissítésről, így a Blizzard is inkább arra koncentrált a trailerben, hogy miért és hogyan hozta össze a Darkening of Tristram címen futó eseményt.

Mindemellett az Overwatchban már mindenki megkapta a Diablo témájú ikont és a sprayeket, a World of Warcraftban már lehet kergetni a Treasure Goblinokat, és Hearthstone-ban is hamarosan elérhető lesz a Diablo témájú Brawl.

A Diablo III esemény a héten kezdődik és egész januárban tart majd. Remélhetőleg a Necromancer is megérkezik ez idő alatt. Úgy lenne az igazi, ha egy új kaszttal és friss karakterrel vághatnánk neki a 16 szintnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)