Hirdetés

Diablo II - egyetlen ütés nélkül vitte végig egy speedrunner

|

Egy Diablo II játékos megcsinálta az úgynevezett pacifista speedrunt, amiben szándékosan senkit nem ölt meg.

Hirdetés

Kevesen tudják, de lehetséges végigjátszani a Diablo II-t úgy is, hogy nem ölsz meg senkit. Persze nem egyszerű: kell hozzá egy tüskés páncél készlet, megfelelő mennyiségű gyakorlat a Sorceress kaszttal, és nagyon sok türelem.

DrCliche pontosan 7 óra 41 perc alatt nyomta le az egész játékot. A végigjátszás lényege az volt, hogy egyetlen támadó képességet vagy ütést sem használt. A főellenfelek meghaltak attól, hogy ütötték a páncélját. Nyilván nem egészen pacifista ez így, de ennél békeszeretőbb nem lehetsz a Diablo világában.

A speedrunner egy részletes leírást is adott a megoldáshoz Redditen, így aki megpróbálná megismételni a mutatványt, az ott megtalálja a szükséges tippeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)